Keyword = www.terataikayangan.blogspot.my (0)        Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Pulihkan Dara Dengan DVERGIN ~ Khazanah Melayu Asli

Sunday, April 29, 2012

Pulihkan Dara Dengan DVERGIN

Assalamualaikum w.b.t

Apa pun perkara sudah terjadi,ketika rela menyerahkan mahkota gadis dijadikan pemuas nafsu pasangannya (lelaki) kemudian bila jemu ditinggalkan dengan pelbagai alasan, setelah ditinggalkan oleh pasangan, maka yang kecewa dan tinggal sisa-sisa hidup adalah si gadis. Segalanya membelenggu kehidupan dan perasaan. Yang sedar akan bertaubat, yang tidak sedar dan terus khayal nafsu akan terus melakukan sehinggalah suatu ketika apabila diri dibelenggu oleh masalah mengandung anak luar nikah hasil hubungan seks bebas dengan sesiapa saja. Mungkin ketika ini mereka mula sedar. Namun apakah kesudahannya? Membuang anak? mungkin... Mengugurkan kandungan? Juga mungkin. Atau mungkin juga sedar dosa lantas melahirkan dan menjaga zuriat itu, inilah terbaik sekali. Sekalipun telah melakukan dosa besar janganlah terus melakukan dosa yang lebih besar lagi dengan kekejaman pembunuhan zuriat yang tidak berdosa. Berani buat berani tanggung. Bagi yang belum terlambat dan masih ada peluang untuk memperbetulkan diri, gunakan apa juga kesempatan untuk bertaubat, berubah dan berubat,kembalikan kehidupan normal dengan pelbagai keistimewaan produk kembali dara. Tidak mustahil ada ubat kerana sabda Rasulullah tiada penawar yang tidak boleh menyembuhkan penyakit atau luka kecuali mati.Maknanya hanya mati saja tiada penawar untuk kembali hidup. Luka boleh diubat, umpama jantung berlubang boleh disembuhan dengan adanya perubatan tradisional dan moden umpamanya mengamalkan gamat. Di sini kita bicarakan soal bagaimana dara boleh dikembalikan walau tidak seperti asal. Perubatan tradisional telah membuktikan dara boleh diubat dengan beberapa cara herba daripada ciptaan Tuhan yang terbentuk di alam semulajadi mewah ini. Inilah sebenarnya para saintis gunakan untuk membuat sesuatu yang lebih canggih dalam dunia perubatan. Namun tradisional masih boleh diguna pakai kerana itu hak warisan daripada keturunan kita dulu lagi.


D'vergin adalah produk berasaskan tumbuhan herba yang mampu membentuk semula tisu-tisu pada dinding-dinding dalam dan luaran faraj. Terbentuk dalam tempoh 30 hari bergantung cara pemgamalannya. Produk ini telah pun digunakan oleh seluruh keturunan melayu sejak berabat lamanya namun segalanya dirahsiakan ketika itu. Hanya sekarang di ketengahkan untuk mereka-mereka yang memerlukan dan pengguna dirahsiakan. D'Vergin Plus formula terkini gabungan Vargmate dalam 1 kotak mengandungi 3 botol merupakan penawar memulihkan dara untuk mereka yang amat memerlukannya. Dengan mengamalkan selama 30 hari di titikan kedalam alat sulit wanita, selaput dara akan kembali seperti semula. Namun tidaklah seperti asal.Apa yang nyata apabila melakukan persetubuhan akan mengalirkan darah dara semula. Produk ini hanya boleh digunakan oleh mereka yang bermasalah hilang dara akibat persetubuhan. Tidak boleh bagi mereka yang telah melahirkan anak untuk menggunakan produk ini bagi mengembalikan selaput dara.Telah diuji dan telah berkesan hampir semua mereka yang menggunakannya.Pack ini lengkap untuk pemulihan selaput dara, darah dara, mengetatkan dan merapatkan.

Kandungan D'VERGIN PLUS: Campuran air sireh, Gambir Sarawak, Manjakani, Akar Serapat,Kacip Fatimah, Garam Gunung dan air Pinang Muda. Di adun dengan rapi dan disuling hingga jernih untuk keberkesanan yang lebih selesa. Pengguna tidak perlu was-was tentang bahan kandungan kerana tidak mengandungi bahan kimikal atau lain-lain yang boleh memudaratkan kesihatan. Tidak merbahaya jika terminum dan ianya selamat untuk digunakan sepenuhnya. D'Vergin plus, perubatan tradisional hasil daripada nenek moyang berkurun lamanya. Kini diperkenalan untuk keperluan pengguna yang bermasalah tiada dara. Produk ini tidak dijual secara terbuka bagi mengelakkan penyalahan penggunaan. Hanya mereka yang memerlukan sahaja akan dilayan.

Produk ini tidak mengandungi bahan merbahaya seperti kemikal. Dihasilkan dari tapisan beberapa jenis herba terpilih antaranya daun sireh, alovera, pohon renek, pati buah pinang, gambir serawak dan garam gunung. Ianya disuling sehalus-halusnya untuk mendapatkan pati terbaik dan jernih.Tidak merbahaya jika terminum. Jaminan kesihatan.

HARGA: Semanjung Malaysia :RM230.00 / Sabah/Sarawak $250.00
Pembelian bolehlah melalui pesan poslaju. Bankinkan jumlah yang secukupnya:-
Ke Akaun Maybank: 1624 050 4269 3
Nama Pemegang akaun: Norizan Kasmon Selepas membuat pembayaran sila sms: Nama penuh / Alamat lengkap/ no resit pembayaran / email dan no telefon anda
  ke: 017-9970074 / 019 - 2846223 Sebarang pertanyaan bolehlah sms kepada nombor yang sama. Penghantaran dibuat setelah pengesahan pembayaran diterima.Penghantaran melalui poslaju dalam tempoh 3 hari bekerja mengikut negeri.

D'Vergin Active (NEW) merupakan formula terkini khusus bagi pemulihan dara untuk mereka yang pernah mengugurkan janin bayi usia antara 1 hingga 4 bulan... Formula khas ini amat berkesan... ia juga boleh diguna untuk mereka yang pernah melakukan hubungan sek melebihi 5 kali. Lebih berkesan, dan dijamin 100% pulangan semula pembelian jika tidak berkesan di malam pertama...

CARA GUNA: Sembur ke dalam lubang faraj sebanyak 3 kali dan guna 2 kali sehari ,pagi dan malam.

Harga: S/Malaysia RM350
Harga Sabah / Sarawak RM380

Pembelian bolehlah melalui pesan poslaju.
Bankinkan jumlah yang secukupnya:-
Ke Akaun Maybank: 1624 050 4269 3
Nama Pemegang akaun: Norizan Kasmon
Selepas membuat pembayaran sila sms:
Nama penuh / Alamat lengkap/ no resit pembayaran / email dan no telefon anda
 ke: 012 - 9970074/019 - 2846223
Sebarang pertanyaan bolehlah sms kepada nombor yang sama. Penghantaran dibuat setelah pengesahan pembayaran diterima.Penghantaran melalui poslaju dalam tempoh 3 hari bekerja mengikut negeri.Selamat pengantin baru kepada yang baru saja melangsungkan perkahwinan dan selamat menempuh keindahan malam pertama. Kali ini saya ingin berkongsi maklumat tentang keberkesanan D'Vergin kepada pengguna terutama kepada mereka yang mempunyai masalah hilang dara akibat beberapa masalah tertentu. Antaranya kerana keterlanjuran, diperkosa dan tidak terkecuali onali serta perlakuan kaum sejenis yang lebih dikenali sebagai lesbian.
Perkara-perkara seperti inilah yang melilbatkan dara seorang gadis hilang sebelum menempuh alam perkahwinan. Persoalannya apakah sudah menjadi trend kepada remaja masa kini sewenang-wenangnya menyerah mahkotanya kepada lelaki? Alasannya tidak kukuh malah secara langsung ianya menjadi rapuh akibat dari sikap lelaki yang tidak bertanggungjawab keatas apa yang dilakukan. Akhirnya gadis menjadi mangsa pujuk rayu yang menjanjikan bermacam-macam perkara. Janji untuk mengawini sigadis yang telah dinodanya itu tetapi akhirnya setelah puas dan si lelaki sudah punya pasangan baru maka pasangan lamanya ditinggal begitu saja.
Apapun bukan iaitu saja yang mempengaruhi kehilangan dara seorang gadis,kita lupakan seketika soal punca dara seorang gadis itu hilang. Untukpengrtahuan anda teutama gadis-gadis yang sedang mencari penawar agar dara dapat dipulihkan semula demi masa depan di sini ingin saya kongsikan tentang beberapa perkara yang mejadi bukit keberkesanan produk D'Vergin.
Antaranya pada tahun 2010 sejumlah 32 pasangan telah menamatkan malam pertama mereka dalam keadaan dilema, ketakutan, bimbang dan sebagainya namun akhirnya berkat Keyakinan ada pada hati mereka dan anugerah dari ALLAH akhirnya 32 pasangan ini meraikan malam pertama dengan titisan darah dara membukitkan sigadis masih suci. Alhamdulillah syukur kita pada Allah, kerana ada dua perkara penting yang menyebabkan si gadis dapat semula dara mereka. Iaitu taubatnya dan dia berubat. Pada gadis-gadis yang telah mengguna produk ini tetapi belum berkahwin saya berharap anda bertenang dan perbanyakan berdoa, taubat serta janji pada diri sendiri tidak melakukan lagi perbuatan terkutuk itu. Pada mangsa perkosa saya harap anda bersabar dan tabah menempuh hari depan dan yakinlah bahawa setiap penyakit boleh sembuh dan ada penawarnya di samping pelbanyakkan berdoa kepada ALLAh. Amin.Petikkan dari sms yang kami terima:
Daripada:-
A: "Terimakasih kepada akak yang mengusahakan Dvergin dan syukur pada Tuhan kerana saya kembali gadis semula di malam pertama."
B: "Kak Noor terimakasih saya lepas malam tadi...Alhamdulilah."
C: "Kak thnk kerana memperkenalkan dvergin. Saya selamat."
D: "Aduh leganya kak malam tadi, sakit tapi hati dah rasa tenang tak risau.Tq akak."
E: "Yess!!! I dapat semula vargin malam tadi tq akak."
F: "Akak syukur saya berjaya walau sakit sangat firstnight tak macam mula dulu sakitnya ada blood."
G: "Tak sangka apa yang saya fikirkan selama ini mengambilkan kekuatan diri saya. Tk akak kembali dara."
H: "Akak sori ganggu pagi-pagi ni, Malam tadi selamat."
I: "Oh Tuhan aku bersyukur aku dkurniakan semula apa yang selama ini aku sia-siakan. Thnk ti Dvergin, thnk to akak juga."
J: "Akak adik selamat malam tadi, terkejut dalam ketakutan."
K: "Alhamdulillah akak semuanya selamat."
L: "Akak saya ada darah dara malam tadi, tapi sakit sangat."
Banyak lagi sms yang saya terima dan tak dapat dimuatkan dalam ruangan ini. Pada yang lain syukur saya
doakan semoga anda bahagia dengan penghidupan baru.
Anda Tentukan


HARGA ISTIMEWA UNTUK ANDA.DISKAUN TERHEBAT HANYA DR TERATAIKAYANGAN.BLOGSPOT.COM

0 KOMEN: