Keyword = www.terataikayangan.blogspot.in (0)        Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Dec 7, 2012 ~ Khazanah Melayu Asli

PROMOSI MERDEKA 2013

DAPATKAN VIRGIN SPOT SECARA PERCUMA DENGAN PEMBELIAN DVERGIN GOLD ACTIVE

PROMOSI PENGHABISAN STOK DVERGIN PLUS

BERMULA 1 SEP 2013 DVERGIN PLUS AKAN DIHENTIKAN PENGELUARAN.DAPATKAN DVERGIN PLUS DENGAN HANYA RM200

DVERGIN VITA GOLD

DAPATKAN PRODUK TERBARU BERMULA 1 SEPT 2013

PESANAN/PERTANYAAN

UNTUK PESANAN/PERTANYAAN SMS 0129970074

MAKLUMAT LANJUT

TERIMA KASIH KERANA MELAYARI TERATAIKAYANGAN.BLOGSPOT.COM

Friday, December 7, 2012

85% Gadis Melayu Hilang Dara (buktinya?)

Rencana ini bukan nak memburuk-burukkan perangai gadis sekarang. Kisah seks free ni sudah jadi perkara biasa pada gadis yang gila bercinta. Kerana terlalui cintakan jejaka idaman, dia sanggup menyerahkan tubuhnya untuk disantap sepuas-puasnya oleh si jejaka.Sudahnya bila bosan sijejaka pun blah begitu saje. Apa jadi pada si gadis yang kemaruk cinta? Sudah hilang maruah diri senang cerita dah tak ada dara lagi. Bila nak kahwin dengan lelaki lain takut dan bimbang bakal suami tahu siapa dia sebenarnya.


Siapa mereka-mereka yang lang dara ini? Bohsian, Gro, minah rempit? Semua tu biasalah bagi mereka seks bebas sudah jadi normal. Malangnya mereka yang tak diketogerikan mina bhosia, rempit, gro ini adalah tergolong gadis bertudung lingkup menutup aurat dikepala tapi buka dicelah kelengkang. Apa ada pada rambut untuk ditutup sedangkan celah kelengkang dan di dada diberi percuma begitu saja?


So apa yang nak dikesalkan semua sudah berlaku... Mahu berterus terang pada bakal suami, jawapannya tak mungkin sanggup sebabnya mungkinkah bakal suami sanggup menerima bekas orang lain? Daripada 10 lelaki yang mendengar dan dapat tahu bakal isterinya bolos tak berdara mungkin 1 saja yang sanggup terima sebab ada kemungkinan gadis bolos ini cantik menawan... Yang lain entahlah apa nak kata itu hak mereka.

Apakah rahsia sebenar nak kenal gadis sudah hilang dara? Semuanya akan saya tulis dalam rencana akan datang tentang "Rahsia Mengenal Gadis Tiada Dara.."

PENGAKUAN SEORANG GADIS YANG HILANG DARA PULIH KEMBALI:

Nama Samaran: Lia
Lokasi: Semenanjung Malaysia

Saya berusia 21 tahun, telah bernikah pada 8hb.Julai 2012
Pengakuan ini saya buat atas kerelaan dan kesedaran untuk tatapan semua yg pernah terlibat dan kepada yg belum lagi terjebak dengan "Kerana Bukti Cinta"
Saya ingin berkongsi pengalaman tentang produk D'Vergin Plus dan D Vergin Active.3 tahun yang lalu ketika saya berusia 17 tahun, waktu tu saya di bangku sekolah menengah saya mempunyai seorang teman lelaki berusia 25 tahun berkerjaya sebagai angota keselamatan. Dia memng seorang lelaki yang saya anggap baik ketika itu. Setelah hampir 5 bulan berkawan dan bercinta, suatu hari dia minta saya buktikan cinta saya padanya dengan menyerahkan kerhormatan saya. Pada mulanya saya enggan untuk berbuat begitu dan cuba menolak dengan alasan tunggu setelah diijabkabulkan. Namun dia mendesak dan mengugut untuk meninggalkan saya, serta menuduh saya tiada dara. Dai mahu saya buktikan sebelum dia melamar saya. Atas alasan terlalu sayang dan takut di tinggalkan oleh teman lelaki saya, suatu hari dia mengajak saya ke rumah sewanya. Di situlah mahkota saya dengan rela diambilnya. Bukan setakat sekali malah hampir berkali-kali di setiap kami bertemu kami akan melakukan hubungan terlarang ini.
Saya mula menjadi lebih rela lagi apabila dia melamar saya dan kami bertunang akhirnya. Kami bercadang untuk berkahwin 2 tahun selepas bertunang. Dalam tempoh itu kami sudah seperti suami isteri lagaknya. Seks sudah menjadi satu keperluan. Saya rela sebab tidak bimbang di tinggalkan dan yakin dia akan jadi suami saya yang sah.
Malangnya setahun bertunang dia mula menunjukkan sikap yg selama ini saya tidak pernah terfikir, dia menjadi seorang pemarah, jarang untuk bertemu saya dan akhirnya dia memutuskan pertunangan kami dengan alasan yang kononnya saya ada hubungan sulit dengan abang saudara saya. Saya kecewa dan menderita selama hampir setahun ketika itu berusia 20.
Suatu hari saya berkenalan secara kebetulan dengan seorang lelaki setempat kerja. Berkenalan lebih kurang 3 bulan lelaki itu berhasrat melamar saya. Pada mulanya saya berhasrat untuk menolak pinangannya. Namun hati saya berkata yang saya telah jatuh cinta dengannya... Kami bertunang. Rahsia saya tidak ada dara tidak pernah saya ceritakan dan ketika itu dalam debaran gelisah takut terbongkar rahsia malam pertama nanti, saya bercadang untuk berterus terang. Saya sentiasa berdoa dan bertaubat meminta ampun pada Allah serta diberi pertunjuk.
Suatu hari saya tergerak hati untuk melayari internet dengan hasrat untuk mencari satu ubat yang mungkin boleh menyembuhkan semula dara saya yang hilang. Saya terbaca satu produk dinamakan dvergin plus. Saya lama web tersebut dan meneliti keberkesanannya. Pada mulanya saya ragu-ragu dengan keberkesanan produk tersebut. Seminggu saya berfikir dan solat hajat untuk ditunjukkan oleh tuhan tentang kebenaran produk tersebut akhirnya tanpa ragu saya membuat keputusan membeli. Bila berbincang dengan kak Nor penjual produk tersebut saya telah disarankan menggunakan D'Vergin Active. Saya terus buat pesanan dan selama 2 bulan menggunakan 2 kotak produk tersebut dengan penuh yakin dan berharap sangat-sangat selesai masalah saya.

Enam bulan kemudian tibalah masa yang dinanti-nantikan untuk menempuh alam rumah tangga. Berdebar takut dan macam-macam lagi saya rasakan. Selama tempoh berubat hingga saat-saat hampir bernikah saya sentiasa menerima khidmat perubatan dengan kak Nor melalui sms dan ada ketikanya kami bersembang di hp.Suatu hari ketika kami berdua keklinik untuk ujian hiv sebelum bernikah, tunang saya telah bertanya pada saya sesuatu yang amat membuat saya terperanjat. Dia bertanya adakah saya masih dara atau tidak. Saya kata dengan tenang yang saya masih dara. Apa yang amat mengejutkan saya ketika itu tunang saya minta saya buktikan sama ada saya ada dara atau tak dengan menjalani pemeriksaan pakar puan. Mahu tidak mahu dengan rasa amat takut dan di iring dengan berbanyak-banyak doa saya akur untuk membuat pemeriksaan.
Selepas melakukan pemeriksaan, doktor tersebut telah mengesahkan yang saya masih dara. Satu surat pengesahan telah dikeluarkan. Ketika itu amat lega hati saya. Tersenyum tunang saya mendengar keputusan tersebut.Di pendekkan cerita pada malam pertama saya 9hb. Julai 2012 dalam debaran saya melalui saat-saat pertama dengan suami menikmati malam pertama. Saya menangis gembira bila terpancar darah dara. Suami saya bertanya kenapa menangis?  Sakit ke? Saya hanya menganggukkan kepala.... Alhamdulillah bersyukur kepada Allah. Terima kasih D'Vergin Active dan kak Nor yang banyak memberikan saya panduan khidmat nasihat serta menguatkan semangat saya yang sebenarnya sudah hilang.....

ANDA TERLANJUR? TIADA DARA LAGI? D'VERGIN RAHSIA NO 1 MEMULIHKAN DARA

(HARGA BIASA RM230)

D'VERGIN PLUS: Adalah produk berasaskan tumbuhan herba yang mampu membentuk semula tisu-tisu pada dinding-dinding dalam dan luaran faraj. Terbentuk dalam tempoh 30 hari bergantung cara pemgamalannya. Produk ini telah pun digunakan oleh seluruh keturunan melayu sejak berabat lamanya namun segalanya dirahsiakan ketika itu. Hanya sekarang di ketengahkan untuk mereka-mereka yang memerlukan dan pengguna dirahsiakan. D'Vergin Plus formula terkini gabungan Vargmate dalam 1 kotak mengandungi 3 botol merupakan penawar memulihkan dara untuk mereka yang amat memerlukannya. Dengan mengamalkan selama 30 hari disembur kedalam alat sulit wanita, selaput dara akan kembali seperti semula. Namun tidaklah seperti asal.Apa yang nyata apabila melakukan persetubuhan akan mengalirkan darah dara semula. Produk ini hanya boleh digunakan oleh mereka yang bermasalah hilang dara akibat persetubuhan kurang dari 10 kali. Tidak boleh bagi mereka yang telah melahirkan anak untuk menggunakan produk ini bagi mengembalikan selaput dara.Telah diuji dan telah berkesan hampir semua mereka yang menggunakannya.Pack ini lengkap untuk pemulihan selaput dara, darah dara, mengetatkan dan merapatkan.

D'VERGIN PLUS:  telah terbukti berkesan dan telah menyelamatkan lebih 3000 gadis hilang dara untuk menempuh alam perkahwinan. Sejak diperkenalkan pada tahun 2005 kini lebih 50 ribu botol telah dijual dan lebih 5000 pembeli menggunakannya walaupun ada sebahagiannya belum berkahwin.Insya-Allah dengan izin Tuhan (Allah), produk ini mampu menyelamatkan anda dari maruah tercemar.

Kandungan D'VERGIN PLUS:
Campuran air sireh, Gambir Sarawak, Manjakani, Akar Serapat,Kacip Fatimah, Garam Gunung dan air Pinang Muda. Di adun dengan rapi dan disuling hingga jernih untuk keberkesanan yang lebih selesa. Pengguna tidak perlu was-was tentang bahan kandungan kerana tidak mengandungi bahan kimikal atau lain-lain yang boleh memudaratkan kesihatan. Tidak merbahaya jika terminum dan ianya selamat untuk digunakan sepenuhnya. D'Vergin plus, perubatan tradisional hasil daripada nenek moyang berkurun lamanya. Kini diperkenalan untuk keperluan pengguna yang bermasalah tiada dara. Produk ini tidak dijual secara terbuka bagi mengelakkan penyalahan penggunaan. Hanya mereka yang memerlukan sahaja akan dilayan.

Produk ini tidak mengandungi bahan merbahaya seperti kemikal. Dihasilkan dari tapisan beberapa jenis herba terpilih antaranya daun sireh, alovera, pohon renek, pati buah pinang, gambir serawak dan garam gunung. Ianya disuling sehalus-halusnya untuk mendapatkan pati terbaik dan jernih.Tidak merbahaya jika terminum. Jaminan kesihatan.

CARA GUNA: Buka pintu faraj sehingga terlihat lubang bahagian dalam. Sembur ke dalam lubang dalam faraj sebanyak 3 kali atau lebih, rapatkan peha, kemut selama 5 minit, jangan risau jika air ubat ini keluar, cuci bahagian luar permukaan faraj. Guna 2 kali sehari, pagi dan malam.


TAWARAN DISKAUN (BERMULA15/9/2012 - 30/9/2012)
BELI 1 D'VERGIN PLUS PERCUMA 1 VIGINPRES (HARGA RM90)
HARGA: Semanjung Malaysia : RM250.00 / Sabah/Sarawak $270.00
Pembelian bolehlah melalui pesan poslaju.
Bankinkan jumlah yang secukupnya:-
Ke Akaun Maybank: 1624 050 4269 3
Nama Pemegang akaun: Norizan Kasmon
Selepas membuat pembayaran sila sms: Nama penuh / Alamat lengkap/ no resit pembayaran / email dan no telefon anda ke: 012 9970074 Sebarang pertanyaan bolehlah sms kepada nombor yang sama. Penghantaran dibuat setelah pengesahan pembayaran diterima.Penghantaran melalui poslaju dalam tempoh 3 hari bekerja mengikut negeri. Layari website: http:terataikayangan.blogspot.com/

.......................................................................................................................................




(HARGA BIASA RM350)

D'VERGIN ACTIVE (NEW) merupakan formula terkini khusus bagi pemulihan dara untuk mereka yang pernah mengugurkan janin bayi usia antara 1 hingga 4 bulan... Formula khas ini amat berkesan... Ia juga boleh diguna untuk mereka yang pernah melakukan hubungan sek melebihi 5 kali. Lebih berkesan, dan dijamin 100% pulangan semula pembelian jika tidak berkesan di malam pertama...

D'VERGIN ACTIVE: Adalah produk berasaskan tumbuhan herba yang mampu membentuk semula tisu-tisu pada dinding-dinding dalam dan luaran faraj. Terbentuk dalam tempoh 30 hari bergantung cara pemgamalannya. Produk ini telah pun digunakan oleh seluruh keturunan melayu sejak berabat lamanya namun segalanya dirahsiakan ketika itu. Hanya sekarang di ketengahkan untuk mereka-mereka yang memerlukan dan pengguna dirahsiakan. D'Vergin active formula terkini dalam 1 kotak mengandungi 3 botol merupakan penawar memulihkan dara untuk mereka yang amat memerlukannya. Dengan mengamalkan selama 30 hari disembur kedalam alat sulit wanita, selaput dara akan kembali seperti semula. Namun tidaklah seperti asal.Apa yang nyata apabila melakukan persetubuhan akan mengalirkan darah dara semula. Produk ini hanya boleh digunakan oleh mereka yang bermasalah hilang dara akibat persetubuhan. Telah diuji dan telah berkesan hampir semua mereka yang menggunakannya.Pack ini lengkap untuk pemulihan selaput dara, darah dara, mengetatkan dan merapatkan.

D'VERGIN ACTIVE: telah terbukti berkesan dan telah menyelamatkan lebih 250 gadis hilang dara untuk menempuh alam perkahwinan. Sejak diperkenalkan pada tahun 2011 kini lebih 10 ribu botol telah dijual dan lebih 1000 pembeli menggunakannya walaupun ada sebahagiannya belum berkahwin.Insya-Allah dengan izin Tuhan (Allah), produk ini mampu menyelamatkan anda dari maruah tercemar.

Kandungan D'VERGIN ACTIVE:
Campuran air sireh, Gambir Sarawak, Manjakani, Akar Serapat,Kacip Fatimah, Garam Gunung dan air Pinang Muda. Di adun dengan rapi dan disuling hingga jernih untuk keberkesanan yang lebih selesa. Pengguna tidak perlu was-was tentang bahan kandungan kerana tidak mengandungi bahan kimikal atau lain-lain yang boleh memudaratkan kesihatan. Tidak merbahaya jika terminum dan ianya selamat untuk digunakan sepenuhnya. D'Vergin active, perubatan tradisional hasil daripada nenek moyang berkurun lamanya. Kini diperkenalan untuk keperluan pengguna yang bermasalah tiada dara. Produk ini tidak dijual secara terbuka bagi mengelakkan penyalahan penggunaan. Hanya mereka yang memerlukan sahaja akan dilayan.

Produk ini tidak mengandungi bahan merbahaya seperti kemikal. Dihasilkan dari tapisan beberapa jenis herba terpilih antaranya daun sireh, alovera, pohon renek, pati buah pinang, gambir serawak dan garam gunung. Ianya disuling sehalus-halusnya untuk mendapatkan pati terbaik dan jernih.Tidak merbahaya jika terminum. Jaminan kesihatan.

CARA GUNA:  Buka pintu faraj sehingga terlihat lubang bahagian dalam. Sembur ke dalam lubang dalam faraj sebanyak 3 kali atau lebih, rapatkan peha, kemut selama 5 minit, jangan risau jika air ubat ini keluar, cuci bahagian luar permukaan faraj. Guna 2 kali sehari, pagi dan malam.


TAWARAN DISKAUN (BERMULA15/9/2012 - 30/9/2012)
BELI 1 D'VERGIN ACTIVE PERCUMA 1 VIGINPRES (HARGA RM90)
HARGA: Semanjung Malaysia :RM350.00 / Sabah/Sarawak $380.00
Pembelian bolehlah melalui pesan poslaju.
Bankinkan jumlah yang secukupnya:-
Ke Akaun Maybank: 1624 050 4269 3
Nama Pemegang akaun: Norizan Kasmon
Selepas membuat pembayaran sila sms: Nama penuh / Alamat lengkap/ no resit pembayaran / email dan no telefon anda ke: 012 9970074 Sebarang pertanyaan bolehlah sms kepada nombor yang sama. Penghantaran dibuat setelah pengesahan pembayaran diterima.Penghantaran melalui poslaju dalam tempoh 3 hari bekerja mengikut negeri. Layari website: http:terataikayangan.blogspot.com/

D'vergin Active Produk Rahsia No 1 Memulihkan Dara Terbukti Berkesan

(HARGA BIASA RM350) D'VERGIN ACTIVE (Untuk mereka yang telah terlanjur lebih 5 kali) Sejarah produk ini telah berada di pasaran Internet sejak tahun 2005 hingga tahun 2012 dan telah memenuhi kehendak pengguna leboh dari 10 ribu orang... D'VERGIN ACTIVE (NEW) merupakan formula terkini khusus bagi pemulihan dara untuk mereka yang pernah mengugurkan janin bayi usia antara 1 hingga 4 bulan... Formula khas ini amat berkesan... Ia juga boleh diguna untuk mereka yang pernah melakukan hubungan sek melebihi 5 kali. Lebih berkesan, dan dijamin 100% pulangan semula pembelian jika tidak berkesan di malam pertama... D'VERGIN ACTIVE: Adalah produk berasaskan tumbuhan herba yang mampu membentuk semula tisu-tisu pada dinding-dinding dalam dan luaran faraj. Terbentuk dalam tempoh 30 hari bergantung cara pemgamalannya. Produk ini telah pun digunakan oleh seluruh keturunan melayu sejak berabat lamanya namun segalanya dirahsiakan ketika itu. Hanya sekarang di ketengahkan untuk mereka-mereka yang memerlukan dan pengguna dirahsiakan. D'Vergin active formula terkini dalam 1 kotak mengandungi 3 botol merupakan penawar memulihkan dara untuk mereka yang amat memerlukannya. Dengan mengamalkan selama 30 hari disembur kedalam alat sulit wanita, selaput dara akan kembali seperti semula. Namun tidaklah seperti asal.Apa yang nyata apabila melakukan persetubuhan akan mengalirkan darah dara semula. Produk ini hanya boleh digunakan oleh mereka yang bermasalah hilang dara akibat persetubuhan. Telah diuji dan telah berkesan hampir semua mereka yang menggunakannya.Pack ini lengkap untuk pemulihan selaput dara, darah dara, mengetatkan dan merapatkan. D'VERGIN ACTIVE: telah terbukti berkesan dan telah menyelamatkan lebih 250 gadis hilang dara untuk menempuh alam perkahwinan. Sejak diperkenalkan pada tahun 2011 kini lebih 10 ribu botol telah dijual dan lebih 1000 pembeli menggunakannya walaupun ada sebahagiannya belum berkahwin.Insya-Allah dengan izin Tuhan (Allah), produk ini mampu menyelamatkan anda dari maruah tercemar. Kandungan D'VERGIN ACTIVE: Campuran air sireh, Gambir Sarawak, Manjakani, Akar Serapat,Kacip Fatimah, Garam Gunung dan air Pinang Muda. Di adun dengan rapi dan disuling hingga jernih untuk keberkesanan yang lebih selesa. Pengguna tidak perlu was-was tentang bahan kandungan kerana tidak mengandungi bahan kimikal atau lain-lain yang boleh memudaratkan kesihatan. Tidak merbahaya jika terminum dan ianya selamat untuk digunakan sepenuhnya. D'Vergin active, perubatan tradisional hasil daripada nenek moyang berkurun lamanya. Kini diperkenalan untuk keperluan pengguna yang bermasalah tiada dara. Produk ini tidak dijual secara terbuka bagi mengelakkan penyalahan penggunaan. Hanya mereka yang memerlukan sahaja akan dilayan. Produk ini tidak mengandungi bahan merbahaya seperti kemikal. Dihasilkan dari tapisan beberapa jenis herba terpilih antaranya daun sireh, alovera, pohon renek, pati buah pinang, gambir serawak dan garam gunung. Ianya disuling sehalus-halusnya untuk mendapatkan pati terbaik dan jernih.Tidak merbahaya jika terminum. Jaminan kesihatan. CARA GUNA: Buka pintu faraj sehingga terlihat lubang bahagian dalam. Sembur ke dalam lubang dalam faraj sebanyak 3 kali atau lebih, rapatkan peha, kemut selama 5 minit, jangan risau jika air ubat ini keluar, cuci bahagian luar permukaan faraj. Guna 2 kali sehari, pagi dan malam.

 PROMOSI (SEMENTARA STOK MASIH ADA, ADA ADA 5 PAKEJ SAJA LAGI ) BELI SATU D'VERGIN ACTIVE + PERCUMA SATU VIGINPRES YANG BERHARGA RM90 DAN LOSYEN KAMAR SUTERA RM65 = RM505 HANYA DENGAN RM400 SAHAJA HARGA: Semanjung Malaysia/Sabah/Sarawak RM400.00 Pembelian bolehlah melalui pesan poslaju. Bankinkan jumlah yang secukupnya:- Ke Akaun Maybank: 1624 050 4269 3 Nama Pemegang akaun: Norizan Kasmon

Selepas membuat pembayaran sila sms: Nama penuh / Alamat lengkap/ no resit pembayaran / email dan no telefon anda ke: 012 9970074 Sebarang pertanyaan bolehlah sms kepada nombor yang sama. Penghantaran dibuat setelah pengesahan pembayaran diterima.Penghantaran melalui poslaju dalam tempoh 3 hari bekerja mengikut negeri. Layari website: http://terataikayangan.blogspot.com/