Keyword = www.terataikayangan.blogspot.be (0)        Ping your blog, website, or RSS feed for Free

CARA GUNA DVERGIN ~ Khazanah Melayu Asli

Sunday, January 6, 2013

CARA GUNA DVERGIN

Cara Guna
D'vergin Plus / D'vergin Active / Virginspot / Viginpress:


Cara Guna
Guna 2 kali sehari pagi dan malam setiap hari, selama tempoh kiraan 30 hari / Hentikan pengunaan ketika datang bulan (period). Jangan guna selang-seli hari. Jika produk masih ada, teruskan mengguna sehingga habis.

Guna Virginspot atau Viginpress 5 minit selepas menggunakan D'Vergin Plus atau D'Vergin Active.

Peringkat awal antara hari pertama hingga hari ke 15 anda akan merasa pedih (bermakna harapan untuk pulih ada). Jangan bimbang jika berlakunya pembuangan keputihan, ini kerana produk sedang membersihkan keputihan untuk membentuk tisu-tisu dara dinding baru. Untuk anda  fahamkan DARA ini adalah dara tiruan yang kekal di dinding dan bukannya dara seperti asal. Jangan melakukan persetubuhan atau onani dengan memasukan benda-benda keras atau jari anda.

Pantang larang: jangan minum air batu. Buah-buahan yang mengandungi banyak air.


Dapatkan maklumat tambahan dari agen yang menjual produk ini cara-cara menghadapi saat-saat malam pertama. Antaranya untuk mendapatkan kesukaran zakar masuk ke dalam lubang faraj anda bagi membolehkan terhasilnya geselan yang mampu mengalirkan darah dara tiruan dari sel tisu dinding dalam faraj anda, anda tidak digalakkan menikmati seks malam pertama dengan penuh ghairah. Kawal keinginan nafsu anda supaya tiada rasa stim atau ghairah kerana dengan cara ini air mazi anda tidak akan mengalir.Biarkan lubang faraj anda kering. Untuk tujuan mengurangkan air mazi mengalir dengan banyak guna virginspot atau virginpres 3 jam sebelum bersama, semburkan kedalam lubang 5-10 kali spray.

Makluman untuk anda: Kami hanya mengeluarkan produk herba bukan kamikal. Kami tidak menjanjikan keberkesanannya kerana DARA itu hak Tuhan. Dara yang anda perolehi ini adalah tiruan hasil dari pembentukan semula sel tisu dinding dalam faraj. Mencuba, berusaha adalah diwajibkan jika inginkan kesempurnaan.(TIADA JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN KERANA INI ADALAH KOS PERUBATAN).
Jangan lakukan semula persetubuhan setelah menggunakan produk ini, sama ada secara onani, memasukan benda-benda keras atau jari, ianya akan mencederakan dara tiruan anda..
Untuk makluman pengguna baru: Sejak produk ini diperkenalkan pada tahun2005 hingga sekarang ianya telah menyelamatkan lebih 5 ribu pengguna yang telah berkahwin. Kesilapan cara guna akan mengakibatkan kegagalan anda mendapat semula dara tiruan.........................................................................................................................
Sebelum anda menggunakan produk ini pastikan saiz besar lubang dalam anda untuk membezakan antar sebelum dan selepas menggunakan produk ini.
..........................................................................................................................
 
 
 
 
CARA GUNA LOSYEN KAMARSUTERA:

Ambil 2 atau 3 titik losyen kamasutera sapukan dari bawah faraj hingga ke atas, lakukan urutan dari bawah ke atas terutama bahagian bibir faraj, permukaan faraj. Untuk memerahkan permukaan faraj lakukan berulang kali urutan selama 15 minit.

Untuk mengindahkan biji kelentit, ambil sedikit losyen kamasutera, sapukan dan urut biji kelentit dari bawah kea atas berulang selama 15 minit. Losyen ini selamat untuk digunakan dan tiada kesan sampingan jika termakan.
 
.........................................................................................
 
Jenis-jenis selaput dara
 Setiap gadis bukan dilahirkan dengan selaput dara yang serupa. Ada pelbagai jenis selaput dara di kalangan gadis. Ada juga gadis yang dilahirkan tanpa selaput dara dan ada juga yang mempunyai selaput dara yang sukar ditembus dan mungkin mengambil masa beberapa hari atau berkali-kali hubungan seksual untuk benar-benar menembusinya.

Di sini dipaparkan beberapa jenis selaput dara sebagai rujukan 
 
Dara Lubang Cincin

Dara Lubang Cincin
Jenis yang paling mudah dipecahkan dan mungkin paling sedikit mengeluarkan darah bila terkoyak.

Dara Lubang Kecil

Dara Lubang Kecil
Paling sukar dipecahkan, mungkin paling banyak mengeluarkan darah.

Dara Kelopak Bunga

Dara Kelopak Bunga
Jenis ini sukar sedikit dipecahkan, mungkin darah lebih banyak keluar.

Dara Lubang Dua

Dara Lubang Dua
Jenis ini juga sukar dipecahkan.

  Dara Anak Tekak

Dara Anak Tekak
Selaput dara ini berbentuk seakan-akan anak tekak.

Dara Bentuk Gigi

Dara Bentuk Gigi
Selaput dara ini berbentuk seakan-akan barisan gigi.

 Dara Bibir

Dara Bibir
Selaput dara ini berbentuk bibir.

 Dara Lubang Jarum

Dara Lubang Jarum
Ada kes bayi yang dilahirkan dengan selaput dara yang tebal dan hanya mempunyai lubang sebesar lubang jarum. Kebanyakan doktor memilih untuk melakukan surgeri untuk menebuk sedikit selaput dara untuk kebaikan masa depan bayi.

 Dara Penuh

Dara Penuh
Dalam kes yang jarang berlaku, ada bayi yang dilahirkan dengan keadaan selaput dara yang menutup sepenuhnya rongga vagina. Ini akan menyulitkan pengaliran darah haid dan aktiviti hubungan seksual malam pertama di kemudian hari. Oleh itu kebanyakan doktor akan melakukan surgeri bagi menebuk sedikit selaput dara.

 Tiada Dara

Tiada Dara
Dalam kes yang jarang berlaku, ada bayi yang dilahirkan tanpa selaput dara. Ini bukan bermakna bila besar nanti gadis itu bukan perawan, sebaliknya sudah dilahirkan tanpa selaput dara secara semulajadi. Oleh itu, tiada darah yang akan keluar ketika kali pertama hubungan seksual.

1 KOMEN:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini