Keyword = www.simkadte.blogspot.my (0)        Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Jana Pendapatan Dengan Handphone: PROMOSI SECARA AUTO PILOT - HEBAT

PROMOSI SECARA AUTO PILOT - HEBAT

Selain daripada promosi cara biasa online dan offline anda boleh juga menggunakan kaedah auto pilot. Ini sangat menarik. Ia akan meningkatkan efficiensi anda.

Program Tune Talk Tune Excel ini sendiri sudah banyak kelebihannya dan jika di gandingkan dengan sistem Auto Pilot akan menjadi gandingan yang meletop.

Bagi yang belum mengetahui apakah punca duit yang akan masuk ke akaun bank anda maka ketahuilah CARA BUAT DUIT DI TONE EXCEL.

Disini saya memperkenalkan sistem AutoPilot Profits yang merupakan aplikasi yang berkonsepkan viral dan mempunyai fungsi-fungsi yang dapat meningkatkan jualan secara AutoPilot dan menjana pendapatan pasif secara berterusan.

Sign Up adalah PERCUMA. Anda tak perlu menunggu lagi Sign Up  lah sekarang. Sila KLIK DISINI ataupun di banner di bawah.
Program ini ialah Perniagaan KAD SIM Prepaid WOW-ToneExcel. Tapi sebelum anda kata, "Ah, jual top-up lagi", anda silap. Ini bukan program jual prepaid atau top-up.

Ini adalah program baru daripada syarikat ToneExcel dengan kerjasama TuneTalk yang dipelopori oleh Jason Lo dan disokong oleh syarikat gergasi Tune Group yang juga memiliki AirAsia (Tune Air)

Dengan menyertai program ini, anda juga akan mendapat perlindungan insuran percuma sebanyak RM100,000 yang disediakan oleh Tune Insurance dan tiket penerbangan percuma dari AirAsia.

Perniagaan Kad SIM WOW-ToneExcel ini kekuatannya datang daripada betapa mudahnya mereka boleh membeli top-up di mana saja. Lebih tepat mereka tidak perlu membeli top-up daripada anda. 

Mereka boleh pergi ke mana-mana Stesen Minyak, 7Eleven, Maybank2u, CIMB Clicks, E-Banking EON Bank, RHB Bank, Tesco serta mana-mana kedai yang ada mesin e-Pay.

Ya, anda tidak perlu susah-susah untuk menjual top-up kepada mereka dan anda akan mendapat pendapatan pasif setiap kali mereka top up kad SIM yang anda jual kepada mereka.

Jika anda fikir anda perlu menukar nombor telefon untuk menggunakan kad SIM ini, anda silap. Anda boleh guna nombor lama anda tak kira sama ada nombor lama tu adalah prepaid atau postpaid dari belbagai provider di Malaysia.

Sama juga dengan kawan-kawan anda. Mereka boleh guna kad SIM yang anda jual kepada mereka dan masih lagi menggunakan nombor yang sama. Jadi, tidak ada masalah untuk anda dan kawan-kawan anda untuk bergayut dan bersms di handphone mereka sambil mendapat duit pada masa yang sama.
BAGAIMANA PULA DENGAN POTENSINYA?
E..ehem.. seperti yang yang saya katakan, tidaklah banyak mana. Tapi ada benda menarik yang saya ingin tunjukkan kepada anda. Minimum top-up bulanan untuk layak dapat komisyen dalam program ini hanya RM20 sahaja. Tapi anda pun tahu orang guna lebih daripada itu setiap bulan. 

RM10 ekejap je. Terutama sekali kalau jenis yang suka call orang. Berikut adalah dua jenis bonus yang anda boleh dapat dari program ini:
Apabila anda mengajak kawan anda join maka anda akan mendapat bonus sponsor RM20. Bonus ini anda dapat sekali sahaja. Bonus ini dibayar dua kali sebulan iaitu pada 11hb dan pada hujung bulan.

Pendapatan dari bonus ini adalah berulangkali dan ada tiga level. Level 1, 6%, Level 2, 3% dan Level 3, 11%. Jadi kalau anda sendiri pujuk 10 orang, ianya akan menjadi seperti ini, kita anggap setiap orang gunakan prepaid RM30 sebulan:

RM30 x 6% x 10 orang = RM18.00 komisyen anda di level 1

Sedikit kan? Kalau setiap orang yang anda ajak pun ajak 10 orang, ianya akan jadi begini:

RM30 x 3% x 100 orang = RM90.00 komisyen anda di level 2

Woops. RM108... SEBULAN. Tapi itu MASIH LAGI sedikit. Bagaimana kalau setiap orang di atas pun ajak seramai 10 orang? Jawabnya anda akan mendapat:

RM30 x 11% x 1000 orang = RM3300.00 komisyen anda di level 3

Campur semua sekali anda dapat RM3408.00 sebulan!!!

Ooh... dalam sebulan macam-macam saya boleh buat dengan duit sebanyak itu. Saya pasti anda juga ada macam-macam yang nak beli kalau dapat duit tu.

Itu hanyalah contoh mudah dengan penggunaan prepaid cuma RM30. Saya sendiri guna lebih daripada RM70 sebulan. Mungkin anda juga guna banyak seperti saya.

Saya tak tahu tapi ramai orang di luar sana yang gian berSMS dengan kawan-kawan, bergosip dan berborak sehingga larut pagi.

Bayaran komisyen ini akan dilakukan pada setiap 21 hari bulan terus ke akaun bank anda dengan syarat anda dah ada komisyen minima RM30.

Bayangkan anda tak perlu susah payah top-upkan untuk mereka tapi anda masih lagi boleh mendapat komisyen. Duduk di rumah, tengok TV tapi duit masuk ke kantung anda setiap masa.

Mudah bukan?

Bagaimana pula dengan cajnya? Adakah lebih tinggi daripada telco lain? Tidak sama sekali...

Kadar panggilan kami ialah 28 sen seminit ke semua rangkaian. Yang lain-lain menawarkan kadar panggilan sebanyak 36 sen hingga 39 sen seminit.

INGAT! Anda tidak perlu menukar nombor anda untuk menggunakan TuneTalk ini.
Mari kita lihat apa yang akan anda dapat jika menyertai program ini bersama kami:

  1. Laman web untuk anda menaja secara online atau SMS www.mudah123.com/?ref=21364
  2. Kad SIM WOW-ToneExcel dengan kredit RM30
  3. Insuran RM100 ribu dari Tune Insurance
  4. Tiket penerbangan percuma dari AirAsia
  5. Pendapatan lumayan dan berterusan setiap bulan


Sign Up adalah PERCUMA. Anda tak perlu menunggu lagi Sign Up  lah sekarang.

No comments:

Post a comment