Keyword = www.simkadte.blogspot.in (0)        Ping your blog, website, or RSS feed for Free

Jana Pendapatan Dengan Handphone: PROMOSI SECARA TABLE TALK

PROMOSI SECARA TABLE TALK

A
Apabila anda sudah menjadi pengguna Tune Talk Tone Excel (TTTE) dan telah mendapat id, pastikan anda memiliki beberapa keping extra simkad agar anda sentiasa bersedia untuk mendaftar L1 anda. Hubungi saya untuk mendapatkan simkad. Kebaikan harus anda hebahkan dan kongsi dengan orang ramai agar sama-sama di ni'mati.

B
Apa yang perlu anda ada untuk menghebahkan kepada orang?
Anda perlu ada tool kit seperti dibawah;

1. Table Talk Booklet banyak terdapat dipasaran. Dibawah ini salah salah satu contoh buku yang boleh dipakai untuk membuat promosi kepada sehingga 4 orang. Jika anda belum memiliki buku ini sila hubungi saya.

Sebelum menerangkan kepada prospek anda sendiri terlebih dahulu membaca dan memahami keseluruhan info dalam booklet ini. Jika kurang faham hubungi saya. Saya suka pakai WhatsApp.
Apabila menerangkan kepada prospek mula dari mukasurat 1. Cerita pasal revolusi. Guna Handphone Duit Masuk. Cerita pasal syarikat Tone Excel yang established dan kukuh. Cerita pasal market talian telefon bimbit berdaftar 41 juta. Selepas itu mukasurat 2 dan seterusnya.

2. Flyers kita akan beri pada prospek yang tidak sempat berbual dengan kita.

Pastikan anda meletak nama, nombor talipon, email dan idp anda di atas flyer. Ini anda boleh beri kepada sesiapa termasuk prospek anda yang bergegas.

3. Anda juga perlu ada buku nota atau kertas putih dan pen. Ini anda gunakan untuk memberi penerangan atau anda ingin menggunakan teknik pencil selling.

C
Anda perlu ada CONTACT LIST. Anda perlu tahu siapa sasaran anda. Setiap bisnes memerlukan kita mengenalpasti kepada siapa kita ingin kongsikan bisnes ini.
D
Sekarang anda boleh mulakan promosi.
Mulakan dengan mendaftar keluarga anda sendiri.Daftarkan mereka dibawah anda. Begitu juga dengan kawan-kawan anda. Terangkan kepada mereka kebaikan program TTTE ini. Anda biasa bersarapan dan lunch dengan kawan. Semasa sembang sembang tu selitkan perbualan mengenai pendapatan tambahan dengan TTTE. Boleh rujuk kepada Cara Buat Duit Dengan Tone Excel.

E
Yang penting mulakan langkah anda dalam menuju Financial Freedom. Langkah pertama munkin kita rasa takut sangat, tiada keyakinan dan sebagainya yang negatif. Ada yang takut untuk membuat langkah pertama ini. Usah takut. Sebenarnya biz ini tidak lah susah. Buat Aje!

F
Jika anda ingin menghebah ke lebih ramai lagi anda boleh lakukan nya online. Klik disini untuk info lanjut.

G
Untuk berinteraksi dengan member lain join lah group facebook. Klik aje link di bawah ini :)

https://www.facebook.com/groups/453401878138611/
https://www.facebook.com/groups/soaljawabtoneexcel/
https://www.facebook.com/groups/perkembangantoneexcel/No comments:

Post a comment