Keyword = www.pinterest.com (0)        Ping your blog, website, or RSS feed for Free

TRAVIANCLAN 2011: DEFENDER untuk WW (ii)

Translate

Tuesday, 22 January 2013

DEFENDER untuk WW (ii)

 Pengikhtirafan untuk Tahun 2010


 
 

 Untuk Tuanpunya WW dan penjaga2 WW .. rajin2 lah tulis IGM begini .. Hargai setiap sumbangan


ok.. sebab kan kat link :

http://travianclan2011.blogspot.com/2013/01/defender-untuk-ww.html
 

Nish ader bagitau bahawa puak Teuton bagus untuk di kerah buat defend awal2 game.. kenyataan yang memang betul gak ..atas sebab yang Nish dah terangkan.

Tapi..
ok ni pendapat dari abang Whatever / Aper2ler .. dier kater " nish patut nya suruh puak2 Gaul buat defend awal2 game .. sebab? Murah .. Cepat Siap dan tak perlu diselidik..

hahaha yer tak yer gak kan.. Nish cuma fikir tang ne nak cekau resos untuk buat defender tu nanti ..

Thanks abang Hesham   
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...