Keyword = www.ndkbutik.blogspot.com (0)        Ping your blog, website, or RSS feed for Free

NURULDIYANA | BUTIK: June 2012

Friday, June 29, 2012

BAWAL A'ISYAH

Salam sisters <3


Memperkenalkan Bawal A'isyah yang juga menggunakan material muyuki seperti bawal-bawal tones sebelum ni. Ok mesti ramai yang tertanya-tanyakan apa beza bawal A'isyah ni dengan bawal yang lain, tengok mcm sama je semua kn? Dengar molek-molek deh..hehe bawal ni sulam bunga dia lebat di kepala tapi tak berjurai seperti Bawal Balqis dan seperti Bawal Haseena yang bunganye simple je di kepala (macam cekak rambut). Kalau Bawal Humairah pula ianya tiada sulam tapi digantikan dengan batu-batu berlian yang cantik kelihatan seperti crown sebenar apabila memakainya =) 

Diharapkan segala penerangan ini tidak membuat anda confius lagi ;) 

ok apa tunggu lagi Jom cuci mata! =)

Tuesday, June 26, 2012

BAWAL KHADEEJA

Salam,


Memperkenalkan Bawal Khadeeja sulaman tangan yang eksklusif dari negeri Cik Siti Wan Kembang. Bawal Khadeeja berbeza dengan koleksi-koleksi lain dimana ia menggunakan Kain Bawal Asli No.1 Jepun. Pemakaiannya juga senang dan mudah dibentuk. Sulaman tangan pada bawal ni sangat cantik, kemas dan sangat detail buatanya. Tambah pula dihiasi indah dengan taburan berlian swarovski yang tak mudah tanggal.

Ok penat dah cerita, jom kita cuci mata!! ;)

Saturday, June 23, 2012

BAWAL AZZAHRAH

Salam,


INI SERIUS! Bawal Azzahrah ni memang sangat cantik! Serius sebab saya pun rasa nak ambil semua satu color-color nya semua soft-soft je...sejuk mata memandang ;)

Bawal azzahrah ni dari jenis bawal akbar ye bukan bawal no.1 jepun tau! =) Bawal ni sulaman dia di belakang seperti gambar di atas. 

Harga yang tertera tidak termasuk dengan kos poslaju ye ^_^

Ok Happy shopping!! =)

BAWAL HUMAIRA

Salam,


Bawal Humaira juga bawal tones Muyuki yang dihiasi dengan batu-batu berlian yang cantik seperti crown dikepala dengan sedikit taburan berlian dibelakang. Bawal ni sesuai bagi mereka yang suka kan kesederhanaan tapi mahu kelihatan anggun. ^_^

Jangan risau untuk memakainya kerana kain jenis muyuki ni sangat berkualiti dan dijamin tidak lembik dan senang dibentuk apabila memakainya. Tak percaya? cuba beli..hehehe ;)

Harga-harga yang dipaparkan ini tidak termasuk kos poslaju ye =)

Ok Selamat menjamu mata and happy shopping! =)

Wednesday, June 20, 2012

BAWAL HASEENA

Salam,


Tudung Bawal Haseena (BH) ni sama juga macam Tudung Bawal Balqis (BB) cuma bezanya BH ni sulam tangan crown simple dengan sedikit bunga tabur di belakang.

...dan apa yang penting fresh dari Kelate =)

 Ok Happy shopping! ;)

BAWAL BALQIS

Salam,


Tudung Bawal Balqis (BB) dari brand muyuki, dimana ianya berbeza daripada brand-brand yang lain terutamanya dari segi ketahanan warna dan ketegapan benang

Apa yang anda perlu tahu brand muyuki ni BUKAN bawal No.1 asli tau! Tapi jangan risau ianya tetap senang dipakai! =)
 
Bawal tones ni sangat cantik dengan dihiasi sulaman bunga-bungaan mesin yang labuh jatuhan bunganya di kepala. Tak percaya? cuba la beli..hehe

dan semestinya MADE IN KELATE ^_~

Ok Happy Shopping! =)

Friday, June 15, 2012

TELEKUNG AABIDAH

Salam,

Memperkenalkan Homemade Telekung Jersi yang direka khas bagi muslimah yang mementingkan kesempurnaan dalam beribadat. Tidak jarang dan bayang-bayang rambut atau leher tidak akan kelihatan kerana Telekung ini dijahit 2 lapis pada bahagian kepala hingga leher.

Sangat selesa dan yakin dipakai tanpa anak tudung kerana jahitan bahagian kepala direka khas agar melekat dengan kemas pada muka (muka grip

Dijual telekung sahaja atau dgn kain bercorak agar tidak jarang bila ingin menanggalkan kai. Dan yang paling penting ianya simple dan kemas! ;)

Happy Shopping! =)

ALHAMDULILLAH

Salam semua!!

ALHAMDULILLAH dengan izin Allah dan berkat doa semua NDK dpt beroperasi dengan rasminya!! Diharap anda semua bersabar kerana banyak lagi produk-produk akan dimasukkan dari masa ke semasa.


TAPI sebelum tu, sempena dengan pembukaan Butik ni, NDK berbesar hati untuk memberi giveaway kepada 4 orang pembeli bertuah terawal
Telekung Aabidah!

  Soooo apa tunggu lagi! Jom3 pilih mana yang berkenan! ;)



OK sebelum tu minta tolong sangat-sangat pada anda untuk baca T&C sebelum order yeeee...Thank you! ^_^
 

ok happy shopping! ;)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...