Keyword = www.biotechway.blogspot.com (0)        Ping your blog, website, or RSS feed for Free

BIOTECHWAY, MACA TONGKAT ALI: PERFECT MASK

PERFECT MASK


Perfect Mask - (PM)
Alami kecerahan - Kulit kelihatan muda wajah berseri

RM360  - WM
RM390  - EM
Perfect Mask (PM)  Topeng kecantikan TOURMALINE ION LIGHTWAVE diperbuat daripada mineral semulajadi. The Tourmaline polihabluran semula melaksanakan peranan akupunktur muka menggunakan kesan medan magnetik terhadap tubuh manusia
Tourmaline memancarkan Ion Negative semulajadi menggunakan kehangatan.badan manusia dan kesan resonans yang boleh menghasilkan biologi gelombang cahaya Ionik yang mempunyai kuasa yang kuat Osmotik. Pengaktifan dan metabolise membolehkan ia menembusi kulit yang mendalam sehingga sembilan milimeter dengan berkesan. Mengaktifkan titik akupunktur, meningkatkan sel-sel daya maju. melicinkan kedutan pada kulit, melancarkan peredaran darah vaskular, mencairkan pemendapan pigmen. Wafer kristal komposit juga boleh membuat frekuensi tinggi mikro getaran melalui titik akupunktur muka dan membersihkan radikal bebas, membantu menyegar dan melindungi kulit.
Penggunaan jangkamasa panjang berkesan mencegah penuaan kulit  dengan menghapuskan kedutan dan mencapai kesan pengukuhan, mencerahkan dan meremajakan kulit.
Sesuai untuk mereka yang menghabiskan masa yang panjang dihadapan komputer, menonton TV, membaca, memandu dan juga mereka yang mengalami Insomnia kronik, Neuralgia trigeminal dan mereka yang mata berkedut, gelap dan redup disebabkan oleh faktor keletihan.

0 comments:

Post a Comment