Keyword = www.bestbeli4u.blogspot.com (0)        Ping your blog, website, or RSS feed for Free

JC2 JCARE ~ best beli Produk Pulih Dara, Kecantikan Dan Kesihatan.

JC2 JCARE

Langkah 1- Meningkatkan peredaran darah
JC2 akan meningkatkan peredaran darah anda sehingga 12-24 jam. Peredaran darah yang lebih baik akan meningkatkanproses regenerasi anda.

Langkah 2 – Membersihkan saluran meridian
Herba Cina percaya bahawa badan anda terdiri daripada saluran meridian di mana “QI” mengalir. Tersumbat dalam saluran meridian akan menyebabkan anda yang sakit. Dengan mengambil 1 bungkus dan meningkatkan hingga 4 bungkus JC2 setiap hari akan membersihkan saluran meridian anda dan memperbaiki kesihatan anda.

Langkah 3 – Meningkatkan pengeluaran sel-sel stem
Sel stem adalah sel-sel asas yang boleh mengubah kepada sel-sel tisu dan lain-lain dan seterusnya membantu anda untuk memberi nafas baru. Pengeluaran sel stem mengurang sebaik anda berumur. Rumpai laut perang yang berada di JC2 mengandungi “Fucoldan” iaitu satu bahan yang boleh meningkatkan dan merangsang pengeluaran sel stem dan seterusnya boleh membantu anda sembuh.

Meningkatkan sistem imunasasi
Setiap hari, sistem imun anda diserang oleh bahan-bahan beracun yang memasuki badan anda melalui adara yang anda hirup, air yang anda minum dan makanan yang anda makan. Anda perlu minum 1-2 bungkus JC2 untuk melindungi sistem imun anda.

Melambatkan proses penuaan
Darah anda adalah sistem pengangkutan untuk membawa nutrien, oksigen, anti-badan dan enzim untuk mengaktifkan sel stem supaya menjana semula sel-sel baru bagi setiap bahagian badan anda. Jika sistem pengangkutan ini didapati cekap, pertumbuhan semula akan memang menjadi cekap juga. Apabila menggunakan JC2. 1-3 bungkus setiap hari akan meningkatkan kecekapan sistem pengangkutan ini dan seterusnya melambatkanproses penuaan.

Meningkatkan tahap tenaga
Hanya menggunakan 1 bungkus JC2 akan meningkatkan tahap tenaga anda untuk beberapa jam yang akan datang.

Membuang toksin
Toksin daripada makanan dan minuman akan memasuki kawasan usus anda dan kemudiannya ke dalam aliran darah anda dan akhirnya ke dalam organ-organ penting anda. Minum JC2 untuk membantu badan membuangkan toksin.

1 comment:

  1. I'm from Philippines very interested about the product how much the price per box.

    ReplyDelete