Keyword = www.bestbeli4u.blogspot.com (0)        Ping your blog, website, or RSS feed for Free

CARA GUNA D'VERGIN ~ best beli Produk Pulih Dara, Kecantikan Dan Kesihatan.

CARA GUNA D'VERGIN

Cara Guna
D'vergin Plus / D'vergin Active / Virginspot / Viginpress:
Cara Guna
Guna 2 kali sehari pagi dan malam setiap hari, selama tempoh kiraan 30 hari / Hentikan pengunaan ketika datang bulan (period). Jangan guna selang-seli hari. Jika produk masih ada, teruskan mengguna sehingga habis.

Guna Virginspot atau Viginpress 5 minit selepas menggunakan D'Vergin Plus atau D'Vergin Active.

Peringkat awal antara hari pertama hingga hari ke 15 anda akan merasa pedih (bermakna harapan untuk pulih ada). Jangan bimbang jika berlakunya pembuangan keputihan, ini kerana produk sedang membersihkan keputihan untuk membentuk tisu-tisu dara dinding baru. Untuk anda  fahamkan DARA ini adalah dara tiruan yang kekal di dinding dan bukannya dara seperti asal. Jangan melakukan persetubuhan atau onani dengan memasukan benda-benda keras atau jari anda.

Pantang larang: jangan minum air batu. Buah-buahan yang mengandungi banyak air.Dapatkan maklumat tambahan dari agen yang menjual produk ini cara-cara menghadapi saat-saat malam pertama. Antaranya untuk mendapatkan kesukaran zakar masuk ke dalam lubang faraj anda bagi membolehkan terhasilnya geselan yang mampu mengalirkan darah dara tiruan dari sel tisu dinding dalam faraj anda, anda tidak digalakkan menikmati seks malam pertama dengan penuh ghairah. Kawal keinginan nafsu anda supaya tiada rasa stim atau ghairah kerana dengan cara ini air mazi anda tidak akan mengalir.Biarkan lubang faraj anda kering. Untuk tujuan mengurangkan air mazi mengalir dengan banyak guna virginspot atau virginpres 3 jam sebelum bersama, semburkan kedalam lubang 5-10 kali spray.

Makluman untuk anda: Kami hanya mengeluarkan produk herba bukan kamikal. Kami tidak menjanjikan keberkesanannya kerana DARA itu hak Tuhan. Dara yang anda perolehi ini adalah tiruan hasil dari pembentukan semula sel tisu dinding dalam faraj. Mencuba, berusaha adalah diwajibkan jika inginkan kesempurnaan.


(TIADA JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN KERANA INI ADALAH KOS PERUBATAN).

Jangan lakukan semula persetubuhan setelah menggunakan produk ini, sama ada secara onani, memasukan benda-benda keras atau jari, ianya akan mencederakan dara tiruan anda..
Untuk makluman pengguna baru: Sejak produk ini diperkenalkan pada tahun2005 hingga sekarang ianya telah menyelamatkan lebih 5 ribu pengguna yang telah berkahwin. Kesilapan cara guna akan mengakibatkan kegagalan anda mendapat semula dara tiruan.

 
CARA GUNA LOSYEN KAMARSUTERA:
Ambil 2 atau 3 titik losyen kamasutera sapukan dari bawah faraj hingga ke atas, lakukan urutan dari bawah ke atas terutama bahagian bibir faraj, permukaan faraj. Untuk memerahkan permukaan faraj lakukan berulang kali urutan selama 15 minit.

Untuk mengindahkan biji kelentit, ambil sedikit losyen kamasutera, sapukan dan urut biji kelentit dari bawah kea atas berulang selama 15 minit. Losyen ini selamat untuk digunakan dan tiada kesan sampingan jika termakan.

1 comment: